Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Viimeaikaiset tapahtumat:

Lisätty 30.05.2018

30.5.2018

Yrityksen kotisivut uudistuivat.

20.3.2018

Yritys hankki 3D-tulostimen eli pikamallinnuskoneen. Suunniteltavat tuotteet voidaan nyt siirtää nopeasti todellisuuteen, myöskin pieniä sarjoja voidaan tuottaa tällä koneella.

1.3.2018

Yritys hankki itselleen muovilevyn alipainemuovauskeskuksen ja pystyy tarjoamaan tuotesuunnittelun ja valmistuksen aina 1000mm x 1000mm x1000mm kokoisille muovituotteille. Meiltä löytyy myös pienempi alipainemuovauskeskus.

Teemme myös alihankinta tyhjiömuovausta.

30.07.2016

Yritys muutti uusiin tiloihin Kuopion Karttulan Syvänniemeen.

10.04.2016

Yritys on toiminut nyt viisi vuotta.

25.04.2014

Yrityksen nettisivut sekä s-posti toimivat taas. Palvelimet olivat alhaalla koska palvelun tarjoaja ei kyennyt hoitamaan vastuitaan, nyt palvelimet on siirretty uudelle toimittajalle.

20.06.2012

Yritys on nyt toiminut vuoden ja yhden neljäneksen, asiakasprojekteja on ollut hyvin ja suunta on jatkunut hyvää Markkinointia on väennetty reippaasti koska aika on mennyt asiakasprojekteihin. Plastcad Oy muutti alkuvuonna Kuopioon, tähän ei sisälly mitän dramatiikkaa ja keski-Suomalaisten asiakkaiden tulevatkin projektit hoidetaan ilman matkakuluja ainakin tämän vuoden loppuun. Savosta on lötynyt uusia asiakkaita usealta teollisuuden alalta.

Vuoden 2012 alkupuolella on alkanut se mitäolen odottanut jo muutaman vuoden, teolliset toimijat siirtävät tuotantoaan kauko-idästä takaisin Eurooppaan. Tämä on näkynyt siinä että satoja jo käytössä olleita ruiskuvalu muotteja on tuotu Suomeen. Samanlaista kehitystä lienee ollut muillakin teollisuuden aloilla koska merikontin hinta on noussut reilusti, myökin kuljetus ajat ovat pidentyneet energian hinnan nousun takia. Nykyisin suosittelen kaikille asiakkailleni joilla ei ole omaa hankintaorganisaatiota, muottien ja tuotannon hankkimista Euroopasta.

3.6.2011

Yritys on nyt toiminut vuosineljäneksen. Tarkoitus oli käyttää aikaa markkinointiin mutta asiakasprojektit ovat vieneet suurimman osan ajasta. Asiakasprojektit ovat olleet ja ovat tälläkin hetkellä hyvin lyhyitä tuotesuunnitteluprojekteja pienille yrityksille ja keksijöille. Nämä projektit ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja haastavia, kiitos siitä asiakkaille.


Plastcad Oy on Suomenyrittäjien jäsenPlastcad Oy on Suomenyrittäjien jäsen